Shop BeautyLabel bij Heavenly Hands

 

Met trots presenteren wij jullie het BeautyLabel lash assortiment.

Dit Nederlandse merk is met veel passie opgezet door één van de beste wimperstylistes van Nederland. Jarenlang verdiepte zij zich in de theorie en chemie van kunstwimpers en heeft door deze kennis op te doen een fantastisch merk op de markt gebracht.

 

BeautyLabel is een eerlijk en uitgebreid merk voor kunstwimpers en alles wat daar bij hoort. De lijmen zijn zo ontwikkeld dat hier geen gevaarlijke stoffen in verwerkd zijn. Met alle zorgvuldigheid kun je de producten van BeautyLabel veilig gebruiken en als je vragen hebt staan wij klaar om deze te beantwoorden.

 

Momenteel voeren wij het basis assortiment maar zullen de aankomende maanden zeker uitbreiden totdat we alles uitgebreid op voorraad hebben.

 

Ben jij geinteresseerd in een wimper cursus? Dat kan! Wij zijn officieel opleidingslocatie van BeautyLabel en onze wimperstylistes zijn dan ook rechtstreeks getraind door de beste lash trainers van Nederland. Dit zodat wij het beste aanbod hebben voor een wimper cursus. Kleine groepen en kwaliteit staat bij ons voorop.